Flexible Floor

PLASTGULV MED MANGE BRUKSOMRÅDER

Flexible Floor - Plastgulv konsept med mange bruksområder

Med Flexible Floor plastgulv får du et unikt plastgulv konsept som kan dekke utrolig mange bruksområder. De forskjellige variantene, SL Duty Messer & Arrangementer, Light Duty og Heavy Duty, passer utmerket som gulv på steder med mindre høye krav og svært høye krav til belastninger.  Lettmonterte og fleksible gulvplater med høy holdbarhet. Gulvplatene er produsert i plast og kan brukes utendørs på alt fra sand og jord til gress. Platenes design gjør de lettmonterte uten at stabiliteten blir lidende. Denne fleksibiliteten og styrken gjør at platene passer perfekt for bruk i alt fra messer og arrangementer til lagerhaller og telt og til å bygge midlertidige veier der også tunge kjøretøy ferdes. Gulvene er optimale som beskyttende gulv ved f.eks. events eller større arrangementer. 

Fleksible Floor skal forbli i økonomien i så lang tid som overhodet mulig. Dette vil vi oppnå ved å minimere forbruket, avfallet, utslippene og energiforbruket. Vi kaller det Bærekraftig Utvikling og Sirkulær Økonomi.

FORDELER

Med Flexible Solid Flooring System får du et unikt plastgulv konsept med mange bruksområder og egner seg utmerket som gulv for alle type krav til belastning som ønskes. Blant annet kan nevnes anvendelse til:

*Messer og arrangementer. *Musikk konserter og arrangementer. *Festivaler på alle typer av underlag. *Beachparty. *Midlertidige veier og parkeringsplasser som involverer bruk av de tyngste kjøretøyene. *For å sikre tilgjengelighet i forbindelse med bygging og anleggsarbeid. *Beskytt marken ved tomt og skogsarbeid. *Utendørs arrangementer og konsertarenaer

Flexible Floor plastgulv kan benyttes på alle mulige typer underlag som gress, sand og jordunderlag. Flexible Floor fra IP-Group består av 3 typer plastgulv:

*SL Duty Messer & arrangementer med belastning på 1 000 kg pr. m2

*Light Duty med belastning på 5 000 kg pr. m2

*Heavy Duty med belastning på 20 000 kg pr. m2

 

 

Noen av våre prosjekter

World Padle Tour i Båstad, Sverige

Det er alltid en glede å kunne ønske den fantastiske sommeren velkommen for de som er interessert i Padle Tennis! Det er verdens raskest voksende sport som er blitt en realitet. Kort fortalt kan man si at det er 50 % sirkus og 50 % sport som inntar arenaene for Padle Tennis. Spillerne holder et utrolig høyt nivå så det er nesten litt uvirkelig å se hva de kan gjøre med racketen og ballen. Det er mange spennende aktiviteter for besøkende. Det kan også teste seg selv i denne fantastiske sporten. Det var også i Båstad da Sveriges første Padle Baner ble satt opp for ti år siden.

 

Flexible Floor 8. mai Akershus Festning

Norges Frigjøringsdag den 8. mai har i tradisjonen tro alltid blitt markert ved Akershus Festning. Under arrangementet blir veteraner hedret og det blir benhørlig gjort ved utdeling av medaljer. Frigjøringsdagen er også blitt en viktig markering for over 100 000 nordmenn som har tjenestegjort i internasjonale oppdrag i 40 land. Siden 2011 er 8. mai blitt en offisiell, nasjonal veterandag. På denne dagen hedres alle veteraner for deres innsats fra andre verdenskrig og fram til dagens internasjonale operasjoner. Det er en fin tradisjon og en fortjent heder til alle dem som har bidratt med viktig innsats for landet. 

I forbindelse med arrangementet ble Flexible Floor benyttet som gulv i arrangement telt ute på plassen for å skape et "varmere miljø" Det ble montert ca 30 m² i unerkant av 30 min av 1 person. 

O.B.Wiik Messeutstilling

O.B.Wiik er en av Nordens største leverandører av midlertidige bygg, telt og haller. O.B.Wiik AS ble etablert i 1912 og er en ledende leverandør av plasthaller, idrettshaller og stålbygg samt presenninger og arrangement produkter som telt, bord og stoler. De fleste av produktene deres er tilgjengelige for salg og leie, avhengig av kundens behov. Selskapet er i betydelig vekst og markedsfører sine produkter internasjonalt etter å ha eksportert sine produkter til mer enn 100 land.

IP-Group er stolt av å være samarbeidspartner for Flexible Floor for Messe arrangement i Trondheim og Hellerudsletta. I Trondheim ble det montert hele 2700 m² med Flexible Floor i Messe teltet.

Strand Konferanse Tyløsand, Sverige

Halmstad, Byen med Tre Hjerter. Gå rundt havnebyen Halmstad og du blir rammet av de kronede hjerter som pryder alt fra bussholdeplasser og søppelkasser til hageporter og dagligvarebutikker. Halmstad er et populært turistmål! Hundretusener av turister kommer til Halmstad hver sommer for å nyte strendene, landskapet og det store utvalget av kultur og restauranter. Den mest berømte stranden er Tylösand, som kan ha så mange som 40 000 gjester på en solrik sommerdag. Her finner du Sveriges eneste bemannede livredningsstasjon og Nordens eneste livredningsskole. 

Flexible Floor ble montert direkte på sand stranden der vi bygget adkomstvei inn til konferansearrangementet.

 

 

 

 

Hva mener våre kunder?

Ønsker du kjøp eller leie?

Ønsker du å unngå å binde kapital og belaste virksomhetens likviditet? Da kan det være lurt å leie Flexible Floor plastgulv. Å leie innebærer flere fordeler for deg. Du unngår en ofte lang beslutningsprosess for å godkjenne investeringen, og du trenger ikke å binde opp kapital og belaste selskapets likviditet. Klikk på PDF ikonet og last ned konseptmanualen. 

 Download PDF

Slik gjøres det: Gjennom en avtale med IP-Group blir du opplyst om hvilke betingelser som skal gjelde. Den normale leieperioden er mellom to og tre år, avhengig av hvordan du som kunde ønsker at opplegget skal se ut. Leieavgiften kan være fast eller variabel, og med en leieavtale tilpasser du kostnaden etter egen lomme. 

Ønsker du å leie Flexible Floor til et spesielt arrangement over en kortere periode? Selvsagt kan vi hjelpe deg med det. Vi ordner med transport, montering og demontering etter avsluttet arrangement uten at du trenger å bruke tid på dette. 

Do you want to rent Flexible Floor?

KONTAKT & INFORMASJON

IP-Group AS

Geir Vidar Persen

Salgsdirektør

Mobil: +47 960 49 556

geir.persen@ip-group.no

www.ip-group.no

Velg mellom kjøp eller leie

Vennligst fyll inn i skjemaet så ser vi frem til å ta kontakt. Dette nettstedet er beskyttet av reCAPTCHA og Googles Personvernregler og Vilkår for bruk gjelder.