REVULUSJONER SOLCELLELOGISTIKKEN MED INNOVATIVE GJENBRUKBARE EMBALLASJELØSNINGER

SOLAR-FLEX PALLET

VED Å MAKSIMERE UTNYTTELSEN AV LAGERPLASSEN SØRGER VI FOR AT DINE LOGISTIKKOPERASJONER

ER STRØMLINJEFORMET OG KOSTNADESFFEKTIVE

VÅR SIRKULÆRE TENKEMÅTE

I IP-Group er vår misjon å fremme en sirkulær økonomi innen solenergisektoren. Vi oppnår dette målet ved å utvikle nyskapende frakt- og emballasjeløsninger som reduserer avfall, fremmer gjenbruk og forbedrer livssyklusekonomien.

Våre omfattende løsninger dekker et bredt spekter av behov innen bransjen, inkludert frakt og lagring av solcelle moduler, jobbmontering, lagerorganisering, utskifting og reparasjon, emballasje for batterier og invertersystemer, og mer. Bli med oss ​​i å fremme bærekraftighet og effektivitet i solcelle industrien.

REVOLUSJONER LAGRINGSMÅTEN

OG STAPLING AV SOLCELLE MODULER

4-NIVÅ STABLING

Vi introduserer vår nyskapende løsning: 4-High Stacking. Med denne innovative tilnærmingen blir ingen vekt lagt på lasten din under stabling.

Videre forbedrer denne banebrytende teknologien effektivitetene og reduserer kostnadene i hele solenergi supplykjeden, fra produksjon til installasjon.

Solar-Flex Pallet-teknologien revolusjonerer måten godset håndteres på, og gir enestående trygghet for dine fraktbehov. Si farvel til bekymringer om potensielle skader, og hei til forbedret effektivitet. Forbedre frakt opplevelsen din med IP-Groups avanserte løsninger i dag.

FUNKSJONER OG FORDLER

 

I samarbeid med PVpallet åpner IP-Group dørene for enestående muligheter innen fornybar energisektor. Vi er banbrytende innen et nytt tidsalder med miljøbevisst emballasje for solindustrien i EU-markedet. Vi tror sterkt på at gjenbrukbar emballasje ikke bare er det bærekraftige valget - det er det overlegne valget. Med holdbarhet, kostnadseffektivitet og brukervennlighet som kjerne, hvorfor nøye seg med noe mindre?

 

  SIDEVEGGER I FULL HØYDE OG BESKYTTENDE STØTTESTAG SIKRER LASTEN UNDER TRANSPORT

  JUSTERBAR BREDDE TILPASSES FORSKJELLIGE STØRRELSER PÅ SOLMODULER

  STABLER OPPTIL FIRE NIVÅER, MED NULL VEKT PÅ LASTEN

  LASTEHÅNDTERINGSSYSTEMET FORENKLER LASTER OG LOSSE MODULER

  HJELPER TIL MED Å STØTTE PARTI LASTER

  SAMMENLEGGBART DESIGN TILLATER RETURER I 1/5 MONTERT STØRRELSE

  STÅLFORSTERKET BUNN REDUSERER FLEKS OG SKADE FRA TRUCK GAFLER

  TILLATER SIKKER TRANSPORT AV STORE LASTER OPP TIL 907 KG

 

 

Vennligst klikk for å laste ned Solar-Flex Pallet X-Series

DIMENSJONER X-SERIEN

UTVENDIG MÅL (L x W x H) 2286 x 1219 x 1273 mm
HØYDE SAMMENLAGT 266 mm
Max. INNV. DIMENSJON (L x W x H) 2121 x 1138 x 1072 mm
Min. INNV. DIMENSJON (L x W x H) 1613 x 1138 x 1072 mm
SIDE VEGG DIMENSJON (L x W x H) 1141 x 83 x 1072 mm
Min. TRUCK LENGDE: 48” Side 1829 mm
Min. TRUCK LENGDE: 90” Side
1067 mm

 

KAPASITET X-SERIEN

Modul KAPASITET 32 (35 mm) / 27 (40 mm)
MAKSIMAL LASTEVEKT FOR PALL 907 kg
MAKSIMAL LASTVEKT STABLET OVER GRUNNPALEN: INNENDØRS 2177 kg
MAKSIMAL LASTVEKT STABLET OVER GRUNNPALLEN: UTENDØRS/TRANSPORT 907 KG
MAKSIMAL STABLINGSHØYDE
PÅ JEVNT UNDERLAG
INNOMHUS: 4 NIVÅ
UTENDØRS: 2 NIVÅ
MAX DYNAMISK STABLING 2 NIVÅ

 

SHIPPING X-SERIEN

53’ Trailer LAST 26 LASTET/ 130 SAMMENFELT
40’ HC Container 18 LASTET/ 90 SAMMENFELT
Truck STABLE HØYDE 2 NIVÅ/ 10 SAMMENFELT
Base VEKT 94.4 kg
VEGG + SIDEPANEL VEKT 24 kg per VEGG
Total Pall VEKT 142.5 KG

 

MAKSIMER LAGERPLASSEN

IPG PROSJEKT LEDELSE

Tilpassede løsninger for din fremtid

Vi forstår at to bedrifter ikke er like, derfor skreddersyr vi prosjektene våre etter dine spesifikke behov. Vår ekspertise spenner fra design og utvikling av Smart Retur Emballasje for å redusere avfall og øke effektiviteten, til bærekraftige logistikkløsninger som minimerer miljøpåvirkningen. Gjennom vår grundige kunnskap og erfaring tilbyr vi skreddersydde løsninger som driver din suksess i solindustrien.

IP-Group har gått sammen med PVpallet som samarbeidspartner for EU-markedet. PVpallet-serien X markedsføres av IP-Group som Solar-Flex Pallet.

Vi presenterer Solar-Flex Pallet X-SE fra PVpallet for EU-markedet, den nyskapende løsningen som transformerer solindustrien. Denne innovative pallen er den første i sitt slag og skryter av justerbare, sammenleggbare og gjenbrukbare funksjoner. Passende navngitt for sitt utvidbare design, tilpasser PVpallet-serien X seg sømløst for å imøtekomme ulike størrelser på solcelle moduler.

Fullpakket med avanserte funksjoner, inkludert beskyttende sidevegger, en stålforsterket base og et sofistikert lasthåndteringssystem, revolusjonerer denne banebrytende løsningen forsendelsen av solcelle moduler. Ved å redusere avfall og brudd vesentlig samtidig som effektiviteten økes over solforsyningskjeden, setter PVpallet-serien X en ny standard for bærekraftige forsendelses praksiser.

Din suksess er vår høyeste prioritet

Vår brede erfaring og brede kunnskap er bygget på mange vellykkede prosjekter gjennom årene. Vi prioriterer din suksess og forstår kompleksiteten i dagens forretningsverden. Vår ekspertise innen prosjektledelse gir deg tillit og sikkerhet når du navigerer gjennom utfordringer og muligheter.

Velg visdommen fra mange års erfaring

IP-Group leder an, med kunnskap bygget gjennom mange års dedikasjon til logistikk, bærekraft og innovasjon. Hvis du ønsker å overgå, optimalisere og legge veien for en mer effektiv og bærekraftig fremtid, er vår unike prosjektledelse din beste ressurs.

IP-Group står ved kundene sine hele veien når Solar-Flex Pallet implementeres i EU-markedet. Med vår urokkelige støtte vil overgangen til denne innovative løsningen være sømløs og vellykket.

CASE STORIES

 

Over i videoen vil du se det komplette PVpallet-konseptet. Det er en banebrytende innovasjonskonsept som er klar til å revolusjonere logistikken i solenergisektoren, spesielt når det gjelder transport av solcellepaneler.

IP-Group har gått sammen med PVpallet som deres samarbeidspartner for EU-markedet. Vi introduserer PVpallet-serien X, den nyskapende løsningen i solindustrien. Dette innovative pallkonseptet er det første i sitt slag med justerbare, sammenleggbare og gjenbrukbare funksjoner. Og tilpasser seg sømløst for å imøtekomme ulike størrelser på solcelle moduler.

KONTAKT & INFO

IP-Group 

Geir Vidar Persen

Salgs Direktør 

Mobil: +47 960 49 556

geir.persen@ip-group.no

www.ip-group.no


Dette nettstedet er beskyttet av reCAPTCHA og Googles Personvernregler og Vilkår for bruk gjelder.