Om oss skrollbilde www.jpg.jpeg
Om oss
Visjon
Nyhetsarkiv

 

 

MER MINIMALISME TIL TRANSPORT- OG LAGERBRANSJEN!

transport.png

 

 

I snart tyve år har vi i IP-Group fokusert på å kostnadsredusere dine transporter gjennom smarte og miljøvennlige emballasjeprodukter. Vi fokuserer på i den grad det er mulig, utvikle og produsere produkter laget av 100% resirkulerbar plast. Vårt mest kjente eksempel er den prisbelønte og patentsøkte Miljøpallen.

Vi tilbyr både standardløsninger, som fullstendig skreddersydde løsninger. Den røde tråden som løper gjennom alle våre forretninger er en form for minimalisme. Vi arbeider hardt for å finne løsninger som sparer kostnader, miljø og plass.

Du kan leie eller kjøpe våre produkter.

 

 

 

SVENSK PRODUKSJON

krona.png

 

 

IP-Groups plastpaller produseres i Sverige av 100 % resilkulerbar plast. Vi produserer og utvikler både standardemballasje og emballasje som er tilpasset dine spesifikke behov og ønsker. Vår utvikling, produksjon og salg oppfyller kravene i ISO 9001 og ISO 14001.

Vi har til og med en egen kvern hvor vi maler ned kasserte paller for resilkulering.

 

 

VINNER AV WORLDSTAR

worldstar.png

 

 

IP-Groups patentsøkte Miljøpall ble i år 2013 Worldstar-vinner for verdens beste transportløsning. Prisen deles ut av WPO (World Packaging Organisation).


WorldStar er verdens mest prestisjefylte emballasjekonkurranse. De femtifire internasjonale Worldstar-vinnerne møtes i Sydney, Australia for å ta imot sine utmerkelser.

I løpet av 2012 fikk Miljøpallen til og med utmerkelsen ScanStar, for beste nordiske transportløsning.


Tobias Josefson, vd, IP Group, forteller:
– Hemmeligheten ligger i at Miljøpallen på en og samme gang bidrar til bedre økonomi, bedre miljø og bedre arbeidsmiljø. Vi snakker om 40% færre returtransporterr, 40% bedre stablingsbarhet, 40% redusert vekt, 40% redusert karbonutslipp og 100% resirkulering og gjenbruk.

Les mer om vår Miljøpall.

 

 

 

 

VINNER DU, VINNER VI. VANSKELIGERE ENN DETTE ER DET IKKE. 

krona.png

 

 

Vi forsøkte virkelig å tenke på ALT når vi utviklet Worldstar-vinneren Miljøpallen. Og vi ville at alle skulle føle seg som vinnere. Du, vi og miljøet rundt oss.


Så, i tillegg til at de tre pallestørrelsene, basert på EUR-størrelsen 1200x800 mm, er kompatible med hverandre som Legoklosser, er det store besparelser å hente. På flere plan. Kort sagt snakker vi om 40% færre returtransporter, 40% redusert lagerplass, 40% redusert vekt, 40% redusert karbonutslipp og 100% resirkulering og gjenbruk.

 

Vil du vite mer, les om vår prisbelønte Miljøpall.

For de av dere som ønsker å se eksempler på hvor Miljøpallen er brukt, kan du sjekke ut våre løsninger med Pågen og Clas Ohlson.

 

Logo_Miljoplall_cmyk.png

bil.png

 

 

ENDELIG! EN MILJØPALLPOOL!

IP-Group AS og Helge R Olsen inngår samarbeid.

Les mer om denne nyheten

miljovspall.png

 

 

FØRST UTE I DETALJHANDELEN!

Clas Ohlson velger Miljøpallen.

Les mer om denne nyheten

loop.png

 

 

KAN EN LASTEPALL FORANDRE VERDEN?

Bare om den er prisbelønt og klimasmart.

Les mer om denne nyheten

Digitale publikasjoner