Våre Tjenester Video Galleri

Derfor velger kunder IP-Group som samarbeidspartner

Vårt mål er å skape verdier for våre kunder. En verdiskapning som fokuserer på balanse i form av omkostninger, konkurransekraft og miljøforbedringer

IPG Kvalitets norm

IPG Kundeorientering strategi handler alltid om å invitere kunden til dialog rundt alle aspekter av kundeopplevelsen fra start til implementering og miljøpåvirkning. Alle avgjørelser blir basert på den innsikten som genereres gjennom felles dialog.  Vår kundeorientering skal være et virkemiddel for oppnå økt kundeverdi og en bedre kundeopplevelse underveis. 

Miljøpallpoolen for kostnadsbevisste

Hvilke fordeler gir det å gå inn i et system å benytte smartere emballasje? Bedriften får en mengde fordeler og store besparelser samtidig som det bidrar til et grønnere miljø som vi kommer til å fortelle mer om. Den røde tråden som løper gjennom våre første møter er en form for minimalisme.

IPG Returemballasje Konsept

IPG Returemballasjekonsept baserer seg på Den Sirkulære Økonomien inspirert av naturens kretsløp. I IP-Group elsker vi naturen, så du kan være trygg på at alt vi utvikler, markedsfører og selger på en eller annen måte kan kobles til sirkulære økonomi.

Lean & Green

Miljøforbedringer er god butikk. Det kan ikke bare føre til økonomiske besparelser på opptil 40 prosent, men du kan også nyte goodwill blant ansatte og samarbeidspartnere. IP-Group arbeider for å bedre selskapets strategiske arbeid med miljø- og ressurseffektivitet.

IP-Group Concept

Et strategisk løsningsorientert verdikonsept og forandringsprosess for å innfri utviklingspotensialet i din bedrift knyttet til bærekraftig logistikk

Lei Miljøpaller og Miljøpack

Ønsker du å unngå å binde kapital og belaste virksomhetens likviditet? Da kan det være lurt å leie Miljøpaller og komme i gang med besparingen! Du unngår en ofte lang beslutningsprosess for å godkjenne investeringen, og du trenger ikke å binde opp kapital og belaste selskapets likviditet

Grønn Innovasjon og Konkurransekraft skaper merverdi for våre kunder

Effektiviseringsgevinsten som oppnås gjennom IPG Concept for våre kunder og partnere blir synliggjort gjennom konseptets 4 hovedfokusområder: Rådgivning, Løsning, Implementering og Miljø. For din bedrift vil gevinsten kunne øke betydelig gjennom mer effektiv utnyttelse av smarte logistiske løsninger, analyser og evalueringer.