mandag 6. juni 2022

IP-Group Pressrelease

Produktsuksess på eksport til Danmark

IP-Groups anerkjente suksess produkter Miljøpallen og Miljøpack inntar nå det danske markedet. Et produktkonsept som hver utgjør en stor forskjell for både brukere og miljøet. Sammen danner de juvelene i kronen på en måte. 

Å kombinere lønnsomhet for bedrifter og sette miljøet i fokus er en unik mulighet

Geir Vidar Persen, Salgsdirektør IP-Group, forteller: Vi i IP Group har holdt oss til FNs globale mål. De er helt i tråd med vår produksjons fokus siden for to tiår siden. Vi har jobbet målrettet for å utvikle produkter som ikke bare reduserer kundenes kostnader, men også inngår i en sirkulær økonomisk syklus. De fleste av produktene våre er laget av 100% resirkulerbar plast som, når deres levetid er over, blir granulert ned og dukker opp igjen som nye fantastiske produkter.

Alle, inkludert miljøet, blir vinnere sammen med IP-Group

Med IP-Group Miljøpall og Miljøpack sparer du tid, plass, penger og miljø. Med hele 40 prosent! Legg til appen myPallet, så har du også 100 % full kontroll over din transport emballasje.

Å transportere luft er dyrt. Vi har fokusert på klimasmarte og bærekraftige løsninger som ikke bare er vinnere ut i fra et miljømessig synspunkt - det sparer også penger for kunden gjennom redusert antall transporter og redusert lagringsplass. Det er en grunn til at Miljøpallen er valgt som både Norden og verdens beste transportløsning. Hvis du spør våre kunder om hva som er det beste med Miljøpack, vil de sannsynligvis svare på stablingsbarheten og at den lett kan foldes sammen når den ikke er i bruk. Og du monterer og setter sammen en Miljøpack på bare noen få sekunder. Med myPallet-app får du et digitalt verktøy for all din emballasjestyring. Du kan enkelt både administrere og kontrollere transportemballasjen i hele forsyningskjeden. Som en del av dette blir alt avfall eliminert.

-Geir Vidar Persen, Salgsdirektør IP-Group

Rådgivning om logistikksystemer