Innovation Center skaper nye muligheter

Gjennom innovasjon, utvikling og nysgjerrighet jobber IP-Group kontinuerlig med å skape nye produkter og tjenester. Hos oss har miljøet alltid en selvsagt hovedrolle, hånd i hånd med ambisjonen om å øke både vår egen og kundenes konkurransedyktighet.

IP-Group Innovation Center

Oppdag nye muligheter med en prat med oss i IP-Group. Vi har spisskompetanse på emballasjesystemer, og vi jobber konstant med å utvikle nye ideer og teknikker. Å utforske innovativ vitenskap og utvikle nyskapende ideer faller seg naturlig for oss. Vi er stolte over å kombinere smarte, kostnadseffektive løsninger med globale mål. Derfor var vi ikke rent lite stolte da vi mottok utmerkelsen «Worldstar-vinner» da Miljøpallen ble kåret til verdens beste transportløsning i 2013. Presis like stolte er vi over samarbeidet med Svenska Retursystem, som nylig lanserte en ny halvpall. Halvpallen lages av selskapets utslitte og kasserte paller, noe som gjør en stor forskjell når det gjelder klimaavtrykket, og samtidig løfter hele bransjen i et miljøperspektiv. Les gjerne artikkelen om halvpallen.

Vinner du- Vinner vi - det er så enkelt

Rådgivning om logistikksystemer

Velg oss som rådgiver når det gjelder effektive logistikk- og transportløsninger. Som vi nevnte ovenfor, brenner vi for innovative løsninger som samtidig kobles sammen med sirkulær økonomi. Visste du for eksempel at frem til i dag, 23.07.2024, har alle IP-Groups brukere av Miljøpallen bidratt til en reduksjon av CO²-utslippene på totalt 2 270 586 kg. Og utslippene reduseres for hver Miljøpall som settes i system ...

Hva kan IP-Group tilby rent konkret?

Foruten å fungere som rådgiver, sparringspartner og innovatør – hva kan vi tilby? Vi maler opp kasserte plastpaller, designer verktøy, håndterer og leverer plastmateriale i ulike farger samt utvikler kundespesifikke løsninger og paller.
Har du kanskje funnet et produkt hos oss som virker interessant, men som ikke helt passer inn i det systemet som selskapet ditt bruker? Kanskje du savner et produkt? Snakk med oss! Gjennom å møte nye perspektiver, utvikler vi nye løsninger. Kanskje kan forespørselen din føre til et nytt og populært produkt?