mandag 4. november 2019

Aluminium pall med spesial friksjon

Dagens Aker Solutions startet som et lite mekanisk verksted ved Oslos Akerelv. Nå er Aker Solution en global leverandør av engineering, design, produksjonssystemer og tjenester til olje- og gassindustrien. Deres ekspertise bringer funn i produksjon og maksimerer utvinningen med fokus på bærekraft og begrenser miljøbelastningen. 

Aker Solutions har 16 000 ansatte i rundt 20 land rundt om i verden som omfavner innovasjon og samarbeid for å skape en bærekraftig fremtid. Aker Solutions er i front når det gjelder å skape en bærekraftig fremtid for energibransjen og verden den tjener. En ånd av samarbeid og åpenhet er kjernen i denne innsatsen når det settes nye standarder for å løse nye utfordringer.

IP-Group og Aker Solutions prosjektavdeling har gjennom tett og godt samarbeid designet en Aluminiumpall med spesial friksjon for Oljeplattform i Nordsjøen. Det er lagt spesial friksjon på topp dekke samt under meiene for å ha en stabil og god lagring på oljeplattformer. Vår lange erfaring og fleksibel produksjonsprosess er vår styrke innenfor Aluminium. Vi kan skreddersy spesielle individuelle løsninger og konsepter etter våre kunders behov og er stolt av at Aker Solution og Equinor valgte IP-Group som samarbeidspartner.

-Geir Vidar Persen, Salgsdirektør IP-Group

Rådgivning om logistikksystemer