Miljøpallpoolen. En pallpool for miljø- og kostnadsbevisste

Hvorfor Miljøpallpool

*Sparer penger og miljø, *Skaper et bedre arbeidsmiljø, *Gir en optimal omløpshastighet, *Kostnadseffektiv håndtering, *Kontroll over svinn og skader og kasseringer, *Forbedret transportsamordning, *Ingen kapitalbinding gjennom utleie

Last gjerne ned historien om THE 40 % EFFECT by Mr. Loop og hvordan vi skaper Bærekraftig Utvikling og vårt fokus på Sirkulær Økonomi

Smarte produkter til din logistikk i Miljøpallpoolen

I IP-Group brenner vi for smarte logistikkløsninger og produkter. Målet vårt er å leve opp til de globale målene og samtidig gjøre kundene våre til vinnere. Det handler egentlig bare om én sak. All luft som fraktes koster. På alle sett og vis.

Hvordan fungerer Miljøpallpoolen?

IP-Group forteller deg hvordan

Miljøpallpoolen gir verdier og bærekraftig utvikling

Første møte, forstudie og forslag

FØRSTE MØTE: Vi presenterer IP-Groups konsept og Miljøpallpool for dere. Hvordan det fungerer og hvilke gevinster det gir. Hvilke fordeler gir det å gå inn i et system gjennom å benytte smartere emballasje? Bedriften får en mengde fordeler og store besparelser samtidig som det bidrar til et grønnere miljø som vi kommer til å fortelle mer om. Den røde tråden som løper gjennom våre første møter er en form for minimalisme. Vi arbeider hardt for å finne løsninger som sparer kostnader, miljø og plass. Gjennom en tett dialog oppnår vi gjensidig suksess. Eller som vi liker å si: Vinner du, vinner vi. 

FORSTUDIE: Dersom dere bestemmer dere, gjør vi en forstudie med logistikkanalyse som viser eksisterende og alternative løsninger. Målsetning å redusere kostnadene og CO2- utslippet med opp mot 40 % ved å fokusere på sirkulær økonomi.

FORSLAG: Ut i fra forstudien gjør vi et forslag som viser hvor det største potensialet finnes for inntekter og besparelser. Med IP-Groups hjelp sparer du tid, plass, penger og miljø.

IPG Concept
VD og Joakim Evaluering og gjennomføring

Evaluering og gjennomføring

EVALUERING: Det er ingen enkel sak å bytte et pallsystem og nytt pakkemønster. Det vet vi. Derfor har vi opprettet IP-Group Concept. En komplett løsning som er implementert i selskapets virkemåte og hvor vi vil trene deg i hvordan å oppnå større effektivitet, bedre lønnsomhet og reduserte kostnader og betydelig mindre miljøbelastning. Derfor gjør vi alltid en evaluering etter en tid for å kvalitetsikre at alt fungerer som det skal eller om vi skal endre noen parameter for optimal effektivitet i flyten.

GJENNOMFØRING: Vi er tilstede under hele prosessen for å skape trygghet og se til at alt fungerer hos alle brukere. Gjennom Lean & Green Akademiet blir du en del av teamet med fokus på å bedre bedriftens strategiske arbeid med miljø- og ressurseffektivitet. Fordi vi er overbevist om at miljø og bærekraft mer og mer blir en «bedriftslisens» i form av både konkurransekraft og ansvar for miljøet fra et samfunnsperspektiv. Målet er å skape verdier for våre kunder og partnere. En verdi som fokuserer på balanse i form av omkostninger, konkurransekraft og miljøforbedringer.

myPallet, 100 % kontroll

Vi tar vare på dine verdier

VÅRES VISJON er å minimere transportkjedens omkostninger i forbindelse med emballasjestyring. VÅRES MISJON er å øke gjenanvendelse av samme emballasjetype. VÅRES MÅL er å skåne naturens ressurser. myPallet vil tilby markedsledende og nåtidssvarende sotware til forenkling av administrative oppgaver med styring og kontroll av transportemballasje. Tillit og transperens er nøkkelord i våre bestrebelse på et langsiktig og troverdig partnerskap med deg som kunde. VI STREBER ETTER ENKELHET. Med utgangspunkt i våres kreative tankesett krever det at vi evner og forstå våre kunders behov og igjennom tett samarbeid å oppnå dette mål og resultat. VI SKAPER BESPARELSER. Klikk og les mer om hvordan.

 

Blir du med på vinnerlaget?

Relasjoner skaper resultater. Det tror i alle fall vi på IP-Group. Som en del av denne filosofi en ser og verdsetter vi alle våre kunder som partnere. Gjennom en tett dialog oppnår vi gjensidig suksess. Eller som vi liker å si: Vinner du, vinner vi. 

Akkurat som selskapsnavnet vårt antyder, tilbyr vi intelligente smarte optimaliserte pakke og transportkonsepter innen forpakning. Det skal bidra til å oppnå verdiskapning for våre og våre kunders forsendelser, mens det gjennom sin utforming og sammen med våre gjenvinningssystemer vil redusere karbonutslipp. Og du blir med på veien for bærekraftig utvikling og setter ditt fotavtrykk på den sirkulære økonomi. Last gjerne ned PDF Miljøpall Konseptmanual

Ved å sende inn dine kontaktopplysninger vil du få mulighet til å teste 3 stk av den Nye Generasjon Miljøpall og Miljøpack kostnadsfritt i en måned. Nettopp derfor verdsetter jeg deg som partner

Kom opp på pallen med meg

KONTAKT & INFORMASJON

IP-Group AS

Geir Vidar Persen

Salgsdirektør

Mobil: +47 960 49 556

geir.persen@ip-group.no

www.ip-group.no

Blir du med på vinnerlaget?

Vennligst fyll ut og send inn dine kontaktopplysninger så skal jeg ta kontakt
Velg mellom totalhøyde 800 mm / 1200 mm

Dette nettstedet er beskyttet av reCAPTCHA og Googles Personvernregler og Vilkår for bruk gjelder.