FRA PLYWOOD TIL BESKYTTELSESGULV!

CASESTORY

Gulvet er like fint etter vintersesongen, fra Juni 2023.

"Vi opplever festivalgolvet (eller HMS-golvet som vi kaller det) som veldig positivt for vår logistikk ved inntransport til våre byggeprosjekter. Vi har også testet dette gulvet på ujevnheter, i regn, snø og is. Gulvet har håndtert absolutt alt og vi har ikke fått en eneste negativ reaksjon fra de testprosjektene vi har kjørt. Vi monterte et antall testgulv i januar på snø og det er fremdeles like fint i Juni 2023. Et av prosjektene vi testet dette på vil nå heller ha dette beskyttelsesgulvet istedenfor å benytte PLYWOOD eller PLYFA.

På beskyttelsesgulvet kan vi kjøre med tunge vogner, tunge kjøretøy, trucker og jekketraller. Vi har også testet og legge gulvet på vanskelige underlag der det også fungerer utmerket. Gulvet har ligget en hel vinter uten problem. Man skuffer snø som vanlig på dette beskyttelsesgulvet, meget enkelt og smidig og håndtere. Mot sklisikring benyttet vi dette produktet som viste seg å være perfekt sammen med gulvet. Det blir en enorm friksjon på beskyttelsesgulvet med litt av denne LECA sanden. Fungerer utmerket når det er vått, snø eller is"

JM, Morten Trosterud

Lønnsomhet i Grønn Innovasjon

IP-Group arbeider for å bedre selskapets strategiske arbeid med miljø- og ressurseffektivitet. Vi er overbevist om at miljø og bærekraft mer og mer blir en «bedriftslisens» i form av både konkurransekraft og ansvar for miljøet fra et samfunnsperspektiv. IP-Group tilbyr helhetlige løsninger som inkluderer felles opplærings- og utviklingstiltak. Målet er å skape verdier for våre partnere. En verdi som fokuserer på balanse i form av omkostninger, konkurransekraft og miljøforbedringer.

For IP-Group er konseptløsninger som fremmer Bærekraft og Sirkulær Økonomi vårt viktigste satsningsområde. Vår leveranse og samarbeid med JM Bygg bærer vi med stolthet!