DERE ER VÅRE HELTER!

TAKK ALLE MILJØPALL OG MILJØPACK BRUKERE!

Alle brukere av Miljøpallen bidratt til å redusere CO²-utslippet med totalt 1 966 143 kg

 

Hvis du velger å bruke Miljøpallen som lastepall, skal du stolt vite at du gjør et godt miljøvalg. Miljøpallens lave vekt og suverene stablingsegenskaper gir deg 40 % færre returtransporter, noe som kombinert betyr 40 % lavere CO²-utslipp! Bygger du videre med vegg og lokk til Miljøpack blir vi alle suverene vinnere. Så også Miljøet! Fra Miljøpallens lansering og frem til i dag, 15.06.2024, har alle brukere av Miljøpallen og Miljøpack bidratt til å redusere CO²-utslippet med totalt 2 254 180 kg. Og kiloene fortsetter å tikke for hver Miljøpall som tas i bruk ... Som et ledd i vårt miljøansvar jobber vi hardt og målbevisst for at IPG-produktene skal fungere i en sirkulær økonomi. Med gjenvinnbare produkter er vi alle vinnere.

̶  Geir Vidar Persen, Salgsdirektør IP-Group

Vinner Du-Vinner Vi og Miljøet...

Miljøpallpoolen for kostnadsbevisste

Hvilke fordeler gir det å gå inn i et system å benytte smartere emballasje? Bedriften får en mengde fordeler og store besparelser samtidig som det bidrar til et grønnere miljø som vi kommer til å fortelle mer om. Den røde tråden som løper gjennom våre første møter er en form for minimalisme.

IPG Returemballasje Konsept

IPG Returemballasjekonsept baserer seg på Den Sirkulære Økonomien inspirert av naturens kretsløp. I IP-Group elsker vi naturen, så du kan være trygg på at alt vi utvikler, markedsfører og selger på en eller annen måte kan kobles til sirkulære økonomi.

Lean & Green

Miljøforbedringer er god butikk. Det kan ikke bare føre til økonomiske besparelser på opptil 40 prosent, men du kan også nyte goodwill blant ansatte og samarbeidspartnere. IP-Group arbeider for å bedre selskapets strategiske arbeid med miljø- og ressurseffektivitet.

IP-Group Concept

Et strategisk løsningsorientert verdikonsept og forandringsprosess for å innfri utviklingspotensialet i din bedrift knyttet til bærekraftig logistikk

Lei Miljøpaller og Miljøpack

Ønsker du å unngå å binde kapital og belaste virksomhetens likviditet? Da kan det være lurt å leie Miljøpaller og komme i gang med besparingen! Du unngår en ofte lang beslutningsprosess for å godkjenne investeringen, og du trenger ikke å binde opp kapital og belaste selskapets likviditet.

myPallet App- Den digitale løsning

myPallet tilbyr markedsledende og nåtidssvarende software til forenkling av administrative oppgaver i forbindelse med styring og kontroll av transportemballasje. Nyskapende og digitalisert verktøy for 100 % kontroll. myPallet App er utviklet til alle ledd i Supply Chain Kjeden.

Grønn Innovasjon og Konkurransekraft skaper merverdi for våre kunder

Effektiviseringsgevinsten som oppnås gjennom IPG Concept for våre kunder og partnere blir synliggjort gjennom konseptets 4 hovedfokusområder: Rådgivning, Løsning, Implementering og Miljø. For din bedrift vil gevinsten kunne øke betydelig gjennom mer effektiv utnyttelse av smarte logistiske løsninger, analyser og evalueringer.

Tilbakemelding på Logistikkblogg

Du er velkommen til å dele dine tanker med oss i IP-Group


Dette nettstedet er beskyttet av reCAPTCHA og Googles Personvernregler og Vilkår for bruk gjelder.