REKORDER I PAKKEVOLUM KREVER

SMARTE LOGISTIKKSYSTEMER

I IP-Group jobber vi etter et enkelt motto: Vinner du – vinner vi. Hva mener vi med det? Kort oppsummert innebærer det at vi ser veldig alvorlig på hvordan vi påvirker miljøet, og at vi gjør vårt beste for å bidra til å skape en bedre verden, uten å gi avkall på kvalitet og innovasjon. Vi er overbevist om at miljø og bærekraft mer og mer blir en «bedriftslisens» i form av både konkurransekraft og ansvar for miljøet fra et samfunnsperspektiv. Målet er å skape verdier for våre kunder og partnere. En verdi som fokuserer på balanse i form av omkostninger, konkurransekraft og miljøforbedringer. Med rekord i pakkevolumer ruster Bring seg videre til å kunne håndtere de økte volumene. IPG Miljøpack er blitt en viktig medspiller og vi er begeistret av å være samarbeidspartner med en av Norges mest Innovative Logistikkbedrifter.

Geir Vidar Persen, Salgsdirektør IP-Group

IPG Sirkulær Økonomi Konsept

IP-Group Innovasjon Hub

I IPG Innovasjon Hub bygger vi sammen med våre forretningspartnere og kunder en Sirkulær Økonomisk Modell som tar i bruk strategisk utvikling og nye måter å designe produkter på, gjenbruk av materialer og oppnåelse av lønnsomhet og profitt. For din bedrift vil gevinsten kunne øke betydelig gjennom mer effektiv utnyttelse av smarte logistiske løsninger, analyser og evalueringer. 

IP-Group Concept

Et strategisk løsningsorientert verdikonsept og forandringsprosess for å innfri utviklingspotensialet i din bedrift knyttet til bærekraftig logistikk. Gjennom innovasjon, utvikling og nysgjerrighet jobber IP-Group kontinuerlig med å skape nye produkter og tjenester. Hos oss har miljøet alltid en selvsagt hovedrolle, hånd i hånd med ambisjonen om å øke både vår egen og kundenes konkurransedyktighet. Å utforske innovativ vitenskap og utvikle nyskapende ideer faller seg naturlig for oss.

Grønn Innovasjon og Konkurransekraft skaper merverdi for våre kunder

Effektiviseringsgevinsten som oppnås gjennom IPG Concept for våre kunder og partnere blir synliggjort gjennom konseptets 4 hovedfokusområder: Rådgivning, Løsning, Implementering og Miljø. For din bedrift vil gevinsten kunne øke betydelig gjennom mer effektiv utnyttelse av smarte logistiske løsninger, analyser og evalueringer.

Tilbakemelding på Logistikkblogg

Du er velkommen til å dele dine tanker med oss i IP-Group


Dette nettstedet er beskyttet av reCAPTCHA og Googles Personvernregler og Vilkår for bruk gjelder.