Forandringsviljen hos mange logistikkelskere er heldigvis bedret, og det fokuseres mer på de potensielle inntjeningsmuligheter som ligger i å bytte ut trepallen og annen engangsemballasje med betydelig mer miljøvennlige lastebærere og logistikkløsninger. Men fortsatt tufter mange på som vanlig! Tross at problemene med trepallen er mange og fordelene er få. Problemene er som sagt i flertall, trepallen har en kort livslengde, går lett i stykker, er uhygienisk og dessuten opp mot tretti kilo tung. Sammenfattet innebærer dette at trepallen har blitt et problem, både for miljø, og klimasynspunkt, men også sett ut i fra et arbeidsmiljøsynspunkt og ikke minst dagens kostnadsnivå.

IP-Group brenner vi for smarte logistikkløsninger og produkter. Målet vårt er å leve opp til de globale målene og samtidig gjøre kundene våre til vinnere. Det handler egentlig bare om én sak. All luft som fraktes koster. På alle sett og vis. Nå gir vi deg løsningen som man nesten ikke trodde var mulig. Og oppnå store besparelser fra første dag! Kontraktstid er 36 måneder. 

Alle skal bli vinnere. Du, Vi og Miljøet

Leiekostnad plastpall 36 mnd

Plastpall leie pr. måned fra kr..

Antall Pr stk / mnd
200 stk 12,52 Nkr
350 stk 12,45 Nkr
500 stk 12,40 Nkr
1000 stk 12,25 Nkr
1500 stk 12,15 Nkr
1500 stk > På prosjekt forespørsel

Kontrakt i 36 mnd. Mva og frakt tilkommer. Ikke rart vi sier. Vinner du, Vinner vi og Miljøet!

Leiekostnad Pallcontainer 36 mnd

Pallcontainer leie pr. måned fra kr..

Antall Pr stk / mnd
30 stk 93,90 Nkr
60 stk 93,78 Nkr
100 stk 93,65 Nkr
250 stk 93,50 Nkr
350 stk 93,40 Nkr
350 stk > På prosjekt forespørsel

Kontrakt i 36 mnd. Mva og frakt tilkommer. Tenk sirkulær økonomi! Med IP-Groups hjelp sparer du tid, plass, penger og miljø

Vi tar vare på all din retuemballasje

VÅRES VISJON er å minimere transportkjedens omkostninger i forbindelse med emballasjestyring. VÅRES MISJON er å øke gjenanvendelse av samme emballasjetype. VÅRES MÅL er å skåne naturens ressurser. myPallet vil tilby markedsledende og nåtidssvarende sotware til forenkling av administrative oppgaver med styring og kontroll av transportemballasje. Tillit og transperens er nøkkelord i våre bestrebelse på et langsiktig og troverdig partnerskap med deg som kunde. VI STREBER ETTER ENKELHET. Med utgangspunkt i våres kreative tankesett krever det at vi evner og forstå våre kunders behov og igjennom tett samarbeid å oppnå dette mål og resultat. VI SKAPER BESPARELSER. Klikk og les mer om hvordan.

 

Tilbakemelding på Logistikkblogg

Du er velkommen til å dele dine tanker med oss i IP-Group


Dette nettstedet er beskyttet av reCAPTCHA og Googles Personvernregler og Vilkår for bruk gjelder.