PÅGENS BAKER MED KJÆRLIGHET

PÅ IP-GROUP MILJØPALL

MILJØPALLENS GRØNNE KRETSLØP GIR RESULTAT

IP-Groups Miljøpall har vunnet Worldstar for verdens beste transportløsning. Prisen deles ut av WPO (World Packaging Organisation). WorldStar er verdens mest prestisjefylte emballasje konkurranse. De femtifire internasjonale Worldstar-vinnerne møtes i Sydney, Australia for å ta imot sine utmerkelser. Miljøpallen har også fått utmerkelsen ScanStar, for beste nordiske transportløsning. Geir Vidar Persen, Salgsdirektør IP-Group Norway, forteller: Hemmeligheten ligger i at Miljøpallen på en og samme gang bidrar til bedre økonomi, bedre miljø og bedre arbeidsmiljø. Vi snakker om 40 % færre returtransporter, minst 40 % bedre stablingsbarhet, 40 % redusert vekt, 40 % redusert karbon utslipp og 100 % resirkulering og gjenbruk.. Vi er ydmyke og stolte av at Pågens atter en gang øker sin distribusjon og utflyt på IP-Group Miljøpall. Som vi sier, VINNER DU- VINNER VI OG MILJØET!

Geir Vidar Persen, Salgsdirektør IP-Group

Vinner Du-Vinner Vi og Miljøet...

Lean & Green

Miljøforbedringer er god butikk. Det kan ikke bare føre til økonomiske besparelser på opptil 40 prosent, men du kan også nyte goodwill blant ansatte og samarbeidspartnere. IP-Group arbeider for å bedre selskapets strategiske arbeid med miljø- og ressurseffektivitet.

IP-Group Concept

Et strategisk løsningsorientert verdikonsept og forandringsprosess for å innfri utviklingspotensialet i din bedrift knyttet til bærekraftig logistikk

Grønn Innovasjon og Konkurransekraft skaper merverdi for våre kunder

Effektiviseringsgevinsten som oppnås gjennom IPG Concept for våre kunder og partnere blir synliggjort gjennom konseptets 4 hovedfokusområder: Rådgivning, Løsning, Implementering og Miljø. For din bedrift vil gevinsten kunne øke betydelig gjennom mer effektiv utnyttelse av smarte logistiske løsninger, analyser og evalueringer.

KONTAKTSKJEMA


Dette nettstedet er beskyttet av reCAPTCHA og Googles Personvernregler og Vilkår for bruk gjelder.