HAPRO ELECTRICS

OPTIMALISERER OG EFFEKTIVISERER

KAPASITETSGRADEN. IP-GROUP HAR VÆT RÅDGIVER OG KONSEPTUTVIKLER FOR DENNE LEVERANSEN

Helt fra starten i 1973 har Hapro sin virksomhet vært knyttet til produksjon av industriell elektronikk. Hapro Electronics er en av Norges ledende produsenter av profesjonell elektronikk, og Hapro Jobb og Karriere er blant Norges ledende innen yrkeskvalifisering. En overordnet målsetning for Hapro var et konsept som skulle beskytte dyre sensitive produkter på en optimal måte og i tillegg skulle effektivisere pakke og transportprosesser. Samtidig skulle konseptutviklingen ivareta miljøet på en optimal måte samt synliggjøring av Sirkulær Logistikk. IP-Group har vårt rådgiver og konseptutvikler og benyttet vårt analyseverktøy IPG Analyzer for å oppnå verdiskapning i hele verdikjeden.

Geir Vidar Persen, Salgsdirektør IP-Group

Vinner Du-Vinner Vi og Miljøet...

Lean & Green

Miljøforbedringer er god butikk. Det kan ikke bare føre til økonomiske besparelser på opptil 40 prosent, men du kan også nyte goodwill blant ansatte og samarbeidspartnere. IP-Group arbeider for å bedre selskapets strategiske arbeid med miljø- og ressurseffektivitet.

IP-Group Concept

Et strategisk løsningsorientert verdikonsept og forandringsprosess for å innfri utviklingspotensialet i din bedrift knyttet til bærekraftig logistikk

Grønn Innovasjon og Konkurransekraft skaper merverdi for våre kunder

Effektiviseringsgevinsten som oppnås gjennom IPG Concept for våre kunder og partnere blir synliggjort gjennom konseptets 4 hovedfokusområder: Rådgivning, Løsning, Implementering og Miljø. For din bedrift vil gevinsten kunne øke betydelig gjennom mer effektiv utnyttelse av smarte logistiske løsninger, analyser og evalueringer.

KONTAKTSKJEMA


Dette nettstedet er beskyttet av reCAPTCHA og Googles Personvernregler og Vilkår for bruk gjelder.