"The Multi Line Family"

PALLKONSEPT "MULTILINE FAMILY"

Hvilken type lastebærer ønsker eller skal en kunde bruke i sin logistikk? Med vårt nye pallkonsept “Multiline Family“ har vi gjort det enkelt. Kunden kan selv bestemme ut fra deres krav og behov, og vi gir support med en unik lastebærer i to standardversjoner: 1200x800 mm og 1200x1000 mm.

1. Med eller uten forsterkning

2. Med eller uten friksjon

3. Mulighet for å optimalisere med å legge til vegger og lokk, og du får en miljøvennlig pallcontainer du kan sette inn vårt konsept Smart Returemballasje

Enkelt, effektivt, smart og miljøvennlig. Selvfølgelig, og det er slik kundene våre skal ha det.

Multiline Open Deck

Multiline nyhet

UTLEIE "MULTILINE FAMILY"

Å leie innebærer flere fordeler

Ønsker du å unngå å binde kapital og belaste virksomhetens likviditet? Da kan det være lurt å leie vårt pallkonsept "Multiline Family" og komme i gang med besparingen! Du unngår en ofte lang beslutningsprosess for å godkjenne investeringen, og du trenger ikke å binde opp kapital og belaste selskapets likviditet. Med Multiline Pallkonsept betaler du en månedlig avgift som er lavere enn for trepallen. Du kan selv bestemme hvilket design på lastebæreren ut fra ditt krav og behov, og vi gir support med en unik lastebærer i to standardversjoner: 1200x800 mm og 1200x1000 mm.

Slik gjøres det

Du bestemmer deg for å investere i Multiline Pallkonsept. Gjennom en avtale med IP-Group blir du opplyst om hvilke betingelser som skal gjelde. Den normale leieperioden er mellom tre og fem år, avhengig av hvordan du som kunde ønsker at opplegget skal se ut. Leieavgiften kan være fast eller variabel, og med en leieavtale tilpasser du kostnaden etter egen lomme. Gjennom vår webplattform og IPG Webshop kan du få egen innlogging og markedsplass og selv bestille dine lastebærere etter behov. Genialt, ikke sant?

FYLL UT OG SEND INN

1. KUNDEOPPLYSNINGER
2. BESKRIVELSE AV VEKTBELASTNING PÅ PALLER
3. FRIKSJON OG TOPPKANT
4. SPORING / RFID / myPALLET

Dette nettstedet er beskyttet av reCAPTCHA og Googles Personvernregler og Vilkår for bruk gjelder.

KONTAKT & INFORMASJON

IP-Group AS

Geir Vidar Persen

Salgsdirektør

Mobil telefon: +47 960 49 556

geir.persen@ip-group.no

www.ip-group.no