IP-GROUP SMART RETUREMBALLASJE

"GJØR VERDEN GRØNNERE MED HVER RETUR."

LES MER TIL PRODUKTER

SOLAR-FLEX PALLET

VI REVOLUSJONERER

SOLCELLEPANEL LOGISTIKKEN

VI STRØMLINJEFORMER DINE LOGISTIKKOPERASJONER

Les mer

IPG SIRKULÆR ØKONOMI

OPPFYLLER DERE KRAVET

TIL SIRKULÆR ØKONOMI?

VI HAR HANDLINGSPLANEN!

LES MER

MILJØ OG RESURSEFFEKTIVITET

Å sende luft er verken økonomisk eller klimasmart.

Vil du vite hvordan du kan redusere kostnadene og CO2-utslippet med 40 %? Tenk sirkulær økonomi! Med IP-Groups hjelp sparer du tid, plass, penger og miljø.

Les mer
Produkter

Smarte produkter til din logistikk

I IP-Group brenner vi for smarte logistikkløsninger og produkter. Målet vårt er å leve opp til de globale målene og samtidig gjøre kundene våre til vinnere. Det handler egentlig bare om én sak. All luft som fraktes koster. På alle sett og vis.

Takk, alle miljøpallbrukere!

Hvis du velger å bruke Miljøpallen som lastepall, skal du stolt vite at du gjør et godt miljøvalg. Miljøpallens lave vekt og suverene stablingsegenskaper gir deg 40 % færre returtransporter, noe som kombinert betyr 40 % lavere CO²-utslipp!

Fra Miljøpallens lansering og frem til i dag, 23.07.2024, har alle brukere av Miljøpallen bidratt til å redusere CO²-utslippet med totalt 2 270 589 kg. Og kiloene fortsetter å tikke for hver Miljøpall som tas i bruk ...

Noen av kundene våre

Hva står vi for?

I IP-Group jobber vi etter et enkelt motto: Vinner du – vinner vi. Hva mener vi med det?

Kort oppsummert innebærer det at vi ser veldig alvorlig på hvordan vi påvirker miljøet, og at vi gjør vårt beste for å bidra til å skape en bedre verden, uten å gi avkall på kvalitet og innovasjon.

Miljøansvar

Miljøansvar

IP-Group jobber med de globale målene i fokus.
Som leverandør til blant annet FN gjør vi alt vi kan for å minimere både vår egen og kundenes miljøpåvirkning.

Holdbarhet

Holdbarhet

Som et ledd i vårt miljøansvar jobber vi hardt og målbevisst for at IPG-produktene skal fungere i en sirkulær økonomi. Med gjenvinnbare produkter er vi alle vinnere.

Prisvinnende kvalitet

Prisvinnende kvalitet

IP-Groups Miljøpall utgjør en forskjell, og prises verden over. Vi har vunnet prisen ScanStar  for Nordens beste transportløsning og WorldStar for Verdens Beste Transportløsning.