PILOTPROSJEKT

SCHENKER AS & IP-GROUP

IP-GROUP HAR VÆT RÅDGIVER, KONSEPTUTVIKLER OG LEVERANDØR. "TOGETHER TOWARDS THE FUTURE"

IP-Group har gått sammen med Schenker AS i Norge for å lansere et pilotprosjekt, der 60 pallcontainere sendes ut med kun 6 pallplasser i retur. Dette baserer seg på optimalisering av fyllingsgraden og logistikken ved hjelp av IP-Groups banebrytende løsning: Smart Returemballasje. Vi sier farvel til tradisjonelle metoder som bare "tømmer lommeboken" – vi har revolusjonert returemballasjeprosessen. Vår Smarte Returemballasjeløsning skal kutte kostnader og optimalisere logistikkprosessene samtidig som det skal bidra til et bedre miljø. Vi skal gjøre returemballasjeprosessen enkel, rask og feilfri. Og oppnå umiddelbare resultater i form av økt effektivitet og en sunnere økonomi. Men det stopper ikke der. Ved å velge Smart Returemballasje fra IP-Group, tar vi et aktivt valg for miljøet. Vi gir muligheten til å redusere karbonavtrykket og bli en del av løsningen på miljøutfordringene og "KAST og Bruk" problematikken vi står overfor.

Geir Vidar Persen, Salgsdirektør IP-Group

Optimaliser logistikken og reduser kostnader

Mange bedrifter har store kostnader og opplever ganske sikkert frustrasjonen over trepaller med pappcontainere og papplokk som ikke kan dobbelstables, noe som begrenser lastekapasiteten og øker transportkostnadene. Vår Returemballasje Konsept endrer dette paradigmet. Vi tilbyr en unik konseptdesign som gjør at enheter kan dobbelstables og håndteres på en meget effektiv og kostnadseffektiv måte!

Dette betyr at du kan utnytte lasterommene mer effektivt, redusere antall turer og dermed kutte kostnader betydelig. I tillegg har bedriftene en overveldende mengden strekkfilm som brukes for å sikre gods under transport. Med vårt konsept kan du si farvel til "unødvendig plastavfall".

Vår Returemballasje eliminerer behovet for overdreven bruk av strekkfilm ved å tilby en sikker og stabil konseptløsning for optimalisering av godset! Dette reduserer ikke bare miljøbelastningen, men sparer også verdifull tid og arbeidskraft som vanligvis går med til å pakke og pakke ut varer.

En viktig bærekraftskomponent i vårt konsept er levetiden på konseptet. Med en imponerende levetid på minst 7-8 år, minimerer vi behovet for konstant utskifting av emballasje. Dette reduserer ikke bare kostnader over tid, men bidrar også til å redusere ressursforbruket og avfallsmengden. Derfor gir vårt Smart Returemballasje Konsept deg muligheten til å ta kontroll over din logistikk, redusere kostnader og samtidig bidra til en bærekraftig fremtid.

Spør oss hvordan du kan ta det første skrittet mot en mer effektiv, miljøvennlig og kostnadsbesparende logistikkprosess med vår innovative returemballasje løsning! 

KONTAKTSKJEMA


Dette nettstedet er beskyttet av reCAPTCHA og Googles Personvernregler og Vilkår for bruk gjelder.