Industri. Uka 2023

KRFTEN TIL Å ENDRE!

IP-GROUP DEKKER ARENA GULVET TIL INDUSTRI.UKA 2023 I PORSGRUNN!

IP-Group Event Floor er kanskje markedets mest bærekraftige plastgulv som tar hensyn til miljøet gjennom hele livssyklusen, fra produksjon til installasjon og montasje og bruk. IP-Group Event Floor er produsert av 100 % resirkulert plast som reduserer avhengigheten av ikke-fornybare ressurser og reduserer utslippene av karbondioksid. IPG Event Floor har en LCA på mer enn 30 år noe som bidrar til store Miljøgevinster ved at man reduserer behovet for å erstatte plastgulvet! IPG Event Floor er meget lett å vedlikeholde og rengjøre og bidrar til å redusere behovet for å bruke kjemikalier eller andre skadelige produkter. Produksjonsprosessen for IPG Event Floor er svært miljøvennlig med markedets mest moderne produksjonsprosesser. De miljøvennlige egenskapene til IPG Event Floor plastgulv bidrar til å redusere påvirkningen på miljøet. Vi er derfor stolt at IndustriUka i Porsgrunn dekker Arena gulvet med IPG Event Floor!

Geir Vidar Persen, Salgsdirektør IP-Group

Vinner Du-Vinner Vi og Miljøet...

Lean & Green

Miljøforbedringer er god butikk. Det kan ikke bare føre til økonomiske besparelser på opptil 40 prosent, men du kan også nyte goodwill blant ansatte og samarbeidspartnere. IP-Group arbeider for å bedre selskapets strategiske arbeid med miljø- og ressurseffektivitet.

IP-Group Concept

Et strategisk løsningsorientert verdikonsept og forandringsprosess for å innfri utviklingspotensialet i din bedrift knyttet til bærekraftig logistikk

Grønn Innovasjon og Konkurransekraft skaper merverdi for våre kunder

Effektiviseringsgevinsten som oppnås gjennom IPG Concept for våre kunder og partnere blir synliggjort gjennom konseptets 4 hovedfokusområder: Rådgivning, Løsning, Implementering og Miljø. For din bedrift vil gevinsten kunne øke betydelig gjennom mer effektiv utnyttelse av smarte logistiske løsninger, analyser og evalueringer.

KONTAKTSKJEMA


Dette nettstedet er beskyttet av reCAPTCHA og Googles Personvernregler og Vilkår for bruk gjelder.