ROMNES GJØR DISTRIBUSJONSKJEDEN GRØNNERE INN

I DET GRØNNE KRETSLØP

IP-GROUP HAR VÆT RÅDGIVER, KONSEPTUTVIKLER OG LEVERANDØR

Romnes, et navn du kjenner og stoler på når det gjelder slitedeler. Romnes er stolte av sin lange historie med å levere produkter fra noen av verdens mest anerkjente deleprodusenter. Det som skiller de ut, er deres fokus på kvalitet og bærekraft. Romnes går langt utover bare å være leverandører; de er veivisere for en Grønnere fremtid for bilbransjen i Norge. Men Romnes handler om mer enn bare kvalitet. Romnes er engasjert i å gjøre bilindustriens distribusjonskjede mer miljøvennlig. Man går bort fra engangsemballasje og "kjøp og kast" mentaliteten og beveger seg nå over i Det Grønne Kretsløp, med IP-Group som Rådgiver, Konseptutvikler og leverandør. Romnes tar føringen i å redusere deres CO2-fotavtrykk og bidra til en bærekraftig fremtid. Som Romnes motto sier så godt: NEVER REFUSE TO REDUCE!

Geir Vidar Persen, Salgsdirektør IP-Group

Vinner Du-Vinner Vi og Miljøet...

Lean & Green

Miljøforbedringer er god butikk. Det kan ikke bare føre til økonomiske besparelser på opptil 40 prosent, men du kan også nyte goodwill blant ansatte og samarbeidspartnere. IP-Group arbeider for å bedre selskapets strategiske arbeid med miljø- og ressurseffektivitet.

IP-Group Concept

Et strategisk løsningsorientert verdikonsept og forandringsprosess for å innfri utviklingspotensialet i din bedrift knyttet til bærekraftig logistikk

Grønn Innovasjon og Konkurransekraft skaper merverdi for våre kunder

Effektiviseringsgevinsten som oppnås gjennom IPG Concept for våre kunder og partnere blir synliggjort gjennom konseptets 4 hovedfokusområder: Rådgivning, Løsning, Implementering og Miljø. For din bedrift vil gevinsten kunne øke betydelig gjennom mer effektiv utnyttelse av smarte logistiske løsninger, analyser og evalueringer.

KONTAKTSKJEMA


Dette nettstedet er beskyttet av reCAPTCHA og Googles Personvernregler og Vilkår for bruk gjelder.