ROMNES GJØR DISTRIBUSJONSKJEDEN GRØNNERE INN

I DET GRØNNE KRETSLØP

IP-GROUP HAR VÆT RÅDGIVER, KONSEPTUTVIKLER OG LEVERANDØR

Romnes, merkevarer du kjenner! Romnes er leverandør av slitedeler fra mange av verdens mest kjente deleprodusenter. Felles for dem alle, er at de også leverer til bilprodusentene. Når delene leveres i bilfabrikantenes emballasje kalles de for originaldeler. Og når de samme delene leveres i deleprodusentens egen merke-emballasje (f.eks SKF, eller Valeo), så kalles de merkedeler. Uansett originaldeler eller merkedeler, Romnes er stolte av å tilby mange kjente kvalitetsmerker til bilbransjen i Norge. Nå gjør Romnes distribusjonskjeden betydelig grønnere og bort i fra engangsemballasje og "kjøp og kast" og inn i Det Grønne Kretsløp der IP-Group er Rådgiver, Konseptutvikler og leverandør. Som vi sier: NEVER REFUSE TO REDUCE!

Geir Vidar Persen, Salgsdirektør IP-Group

Vinner Du-Vinner Vi og Miljøet...

Lean & Green

Miljøforbedringer er god butikk. Det kan ikke bare føre til økonomiske besparelser på opptil 40 prosent, men du kan også nyte goodwill blant ansatte og samarbeidspartnere. IP-Group arbeider for å bedre selskapets strategiske arbeid med miljø- og ressurseffektivitet.

IP-Group Concept

Et strategisk løsningsorientert verdikonsept og forandringsprosess for å innfri utviklingspotensialet i din bedrift knyttet til bærekraftig logistikk

Grønn Innovasjon og Konkurransekraft skaper merverdi for våre kunder

Effektiviseringsgevinsten som oppnås gjennom IPG Concept for våre kunder og partnere blir synliggjort gjennom konseptets 4 hovedfokusområder: Rådgivning, Løsning, Implementering og Miljø. For din bedrift vil gevinsten kunne øke betydelig gjennom mer effektiv utnyttelse av smarte logistiske løsninger, analyser og evalueringer.

KONTAKTSKJEMA


Dette nettstedet er beskyttet av reCAPTCHA og Googles Personvernregler og Vilkår for bruk gjelder.