GS BILDELER GÅR FRA LINEÆR TIL

SIRKULÆR RETURLOGITIKK

LOGISTICS THROUGH INNOVATION, DEDICATION, AND TECHNOLOGY

GS Bildeler har 3 avdelinger med tilhørende lager. Som Norges største på BMW- deler har de også det største varelageret av BMW- deler. Med et topptrimmet sortiment sørger GS Bildeler på alle deres lokasjoner at de mest populære delene aldri er langt fra kunden. Leveringsdyktighet er en viktig suksessfaktor for GS Bildeler. Engasjementet for kvalitet og miljø har vært viktig for valg av samarbeidspartner i overgang fra Lineær til Sirkulær Returlogistikk. IP-Group ønsker GS Bildeler velkommen inn i Det Grønne Kretsløp der vi har vært Rådgiver, Konseptutvikler og leverandør.

Geir Vidar Persen, Salgsdirektør IP-Group

Vinner Du-Vinner Vi og Miljøet...

Lean & Green

Miljøforbedringer er god butikk. Det kan ikke bare føre til økonomiske besparelser på opptil 40 prosent, men du kan også nyte goodwill blant ansatte og samarbeidspartnere. IP-Group arbeider for å bedre selskapets strategiske arbeid med miljø- og ressurseffektivitet.

IP-Group Concept

Et strategisk løsningsorientert verdikonsept og forandringsprosess for å innfri utviklingspotensialet i din bedrift knyttet til bærekraftig logistikk

Grønn Innovasjon og Konkurransekraft skaper merverdi for våre kunder

Effektiviseringsgevinsten som oppnås gjennom IPG Concept for våre kunder og partnere blir synliggjort gjennom konseptets 4 hovedfokusområder: Rådgivning, Løsning, Implementering og Miljø. For din bedrift vil gevinsten kunne øke betydelig gjennom mer effektiv utnyttelse av smarte logistiske løsninger, analyser og evalueringer.

KONTAKTSKJEMA


Dette nettstedet er beskyttet av reCAPTCHA og Googles Personvernregler og Vilkår for bruk gjelder.