HVORDAN KOMMER VI UT AV ENGANGSEMBALLASJEN OG "KJØP & KAST?

Grønn Innovasjon

En suksessfull grønn bedrift vil i de aller fleste tilfeller sette på agendaen og arbeide målrettet og analytisk med å vurdere hvordan bedriften kan redusere sitt CO2-fotavtrykk. For logistikk og transportbransjen kan dette gi unike muligheter i et konkurransepreget marked. IP-Group har som overordnet målsetning å designe og produsere produkter som er en del av den Sirkulære Økonomi med sterkt fokus på LCA (Life Cycle Analyses) når man skal redegjøre for miljøbelastningen et produktkonsept har, og hvor lenge et slikt produktkonsept kan gå i Det Grønne Kretsløp. I tillegg dokumenteres miljøbesparelser for produktkonseptet. Dette kan da være alt fra det å utvikle et produksjonsverktøy for flere ulike plasttyper, og som blir analysert i vår Innovasjons-Hub.

Grønn Guide til bedre business

Ønsker du å bli mer miljøvennlig og innføre Grønn Innovasjon i logistikken? I dag stilles det betydelige krav i hele verdikjeden om å se dokumentasjon på at varer og tjenester produseres og transporteres på en miljø- og klimavennlig måte. Men hvordan vil det å implementere Grønn Innovasjon og gjennomføre ny transport og pakkeoptimalisering styrke bedriftens konkurranseevne og stå bedre rustet i trangere tider og stadig tøffere marked? Gjennom et samarbeid med IP-Group vil vi belyse dette gjennom workshop og frem til "Grønn Guide til Bedre Business".

Alle skal bli vinnere. Du, Vi og Miljøet

Leiekostnad Pallcontainer 36 mnd

Pallcontainer leie pr. måned fra kr..

Antall Pr stk / mnd
30 stk 93,90 Nkr
60 stk 93,78 Nkr
100 stk 93,65 Nkr
250 stk 93,50 Nkr
350 stk 93,40 Nkr
350 stk > På prosjekt forespørsel

Kontrakt i 36 mnd. Mva og frakt tilkommer. Tenk sirkulær økonomi! Med IP-Groups hjelp sparer du tid, plass, penger og miljø

Vi tar vare på all din retuemballasje

VÅRES VISJON er å minimere transportkjedens omkostninger i forbindelse med emballasjestyring. VÅRES MISJON er å øke gjenanvendelse av samme emballasjetype. VÅRES MÅL er å skåne naturens ressurser. myPallet vil tilby markedsledende og nåtidssvarende sotware til forenkling av administrative oppgaver med styring og kontroll av transportemballasje. Tillit og transperens er nøkkelord i våre bestrebelse på et langsiktig og troverdig partnerskap med deg som kunde. VI STREBER ETTER ENKELHET. Med utgangspunkt i våres kreative tankesett krever det at vi evner og forstå våre kunders behov og igjennom tett samarbeid å oppnå dette mål og resultat. VI SKAPER BESPARELSER. Klikk og les mer om hvordan.

 

Tilbakemelding på Logistikkblogg

Du er velkommen til å dele dine tanker med oss i IP-Group


Dette nettstedet er beskyttet av reCAPTCHA og Googles Personvernregler og Vilkår for bruk gjelder.