VET DU HVA TREPALLENE

KOSTER DIN BEDRIFT? HAR DU KONTROLL?

Prisen på trepaller har de siste halvannet år "vært enormt økende" eller rettere sagt galopperende. Dette gjelder så vel som EUR pallen og engangspaller. Det meldes om priser helt opp mot 250.- kr pr. stk. Dette medfører store kostnader for den enkelte logistikkbedrift. Og fortsatt er det meget stor etterspørsel etter EUR paller i det meste av Skandinavia og Europa for øvrig. Mange logistikkbedrifter kjøper inn store mengder trepaller uten vel vitende om de store kostnader dette medfører. På så vel kontroll og ikke minst svinnet. IP-Group har gjennom "IPG Analyzer" utviklet et eget digitalt program som hjelper våre kunder med å få oversikt på flyt og kostnader. Ved å ta kontakt med vårt team kan vi synliggjøre hvilke besparelser du kan gjøre.

Videre vil du kunne se de potensielle inntjeningsmuligheter som ligger i å bytte ut trepallen og annen engangsemballasje med betydelig mer miljøvennlige lastebærere og logistikkløsninger. 

 

VI HOLDER KONTROLL PÅ DINE LASTEBÆRERE

VI TAR VARE PÅ ALL DIN EMBALLASJE

VÅRES VISJON er å minimere transportkjedens omkostninger i forbindelse med emballasjestyring. VÅRES MISJON er å øke gjenanvendelse av samme emballasjetype. VÅRES MÅL er å skåne naturens ressurser. myPallet vil tilby markedsledende og nåtidssvarende sotware til forenkling av administrative oppgaver med styring og kontroll av transportemballasje. Tillit og transperens er nøkkelord i våre bestrebelse på et langsiktig og troverdig partnerskap med deg som kunde. VI STREBER ETTER ENKELHET. Med utgangspunkt i våres kreative tankesett krever det at vi evner og forstå våre kunders behov og igjennom tett samarbeid å oppnå dette mål og resultat. VI SKAPER BESPARELSER. Klikk og les mer om hvordan.

Tilbakemelding på Logistikkblogg

Du er velkommen til å dele dine tanker med oss i IP-Group


Dette nettstedet er beskyttet av reCAPTCHA og Googles Personvernregler og Vilkår for bruk gjelder.