VÅR LOGISTIKK BETYR FREMTID!

HVILKE KRAV OG UTFORDRINGER STILLER DEN SIRKULÆRE ØKONOMI TIL LOGISTIKKEN?

Hvilke krav og utfordringer stiller den nye sirkulære økonomien til logistikken? Hvordan kan Supply Chain Management legge til rette for overgangen til en mer Sirkulær Økonomi? Boken "Sirkulær logistikk" svarer på disse spørsmålene og belyser hvordan logistikk i praksis utvikler seg etter hvert som sirkulær økonomi blir en stadig mer vanlig strategi i samfunnet. Etter hvert som produsentenes ansvar for produktene øker, stilles det nye krav til både produktene og material- og dermed også til hele forsyningskjeden. Gjennom praktiske eksempler fra selskaper i forskjellige bransjer diskuterer forfatteren forhold, løsninger og nye utfordringer for Sirkulær Logistikk.

Geir Vidar Persen, Salgsdirektør IP-Group

Vinner Du-Vinner Vi og Miljøet...

Lean & Green

Miljøforbedringer er god butikk. Det kan ikke bare føre til økonomiske besparelser på opptil 40 prosent, men du kan også nyte goodwill blant ansatte og samarbeidspartnere. IP-Group arbeider for å bedre selskapets strategiske arbeid med miljø- og ressurseffektivitet.

IP-Group Concept

Et strategisk løsningsorientert verdikonsept og forandringsprosess for å innfri utviklingspotensialet i din bedrift knyttet til bærekraftig logistikk

Grønn Innovasjon og Konkurransekraft skaper merverdi for våre kunder

Effektiviseringsgevinsten som oppnås gjennom IPG Concept for våre kunder og partnere blir synliggjort gjennom konseptets 4 hovedfokusområder: Rådgivning, Løsning, Implementering og Miljø. For din bedrift vil gevinsten kunne øke betydelig gjennom mer effektiv utnyttelse av smarte logistiske løsninger, analyser og evalueringer.

Tilbakemelding på Logistikkblogg

Du er velkommen til å dele dine tanker med oss i IP-Group


Dette nettstedet er beskyttet av reCAPTCHA og Googles Personvernregler og Vilkår for bruk gjelder.