ØKT FYLLINGSGRAD FØRER TIL LAVERE

TRANSPORTKOSTNAD PER ENHET!

Geir Vidar Persen, Salgsdirektør IP-Group

Forslag om krav til økt fyllingsgrad

Forslaget om å innføre krav til fyllingsgrad for samlasterne har skapt og kommer skape en viss debatt innenfor bransjen. Selvfølgelig er det en god intensjon bak tanken om å utnytte kapasiteten på lastebiler og vogntog bedre! Det er etter min mening en selvfølge og krystallklart at en bedre utnyttelse av lastebiler og vogntog har svært mange fordeler! Dette reduserer antall HALVFULLE kjøretøy på veiene, bidra til mer effektiv ressursbruk, og potensielt reduserer utslipp av klimagasser.

Økt fyllingsgrad fører til lavere transportkostnader per enhet, som igjen kan gi økonomiske fordeler for selskapene. I dag står mange logistikkbedrifter og transportselskaper overfor utfordringer når det gjelder å optimalisere fyllingsgraden i bilene og i containerne som igjen har en svært stor påvirkning på både miljø, effektivitet og ikke minst kostnader! Det må finnes en løsning som tar tak i disse problemene og gir en smartere måte å håndtere emballasje på!

Optimaliser logistikken og reduser kostnadene med Smart Returemballasje!

Mange bedrifter har store kostnader og opplever ganske sikkert frustrasjonen over trepaller med pappcontainere og papplokk som ikke kan dobbelstables, noe som begrenser lastekapasiteten og øker transportkostnadene. Vår Returemballasje Konsept endrer dette paradigmet. Vi tilbyr en unik konseptdesign som gjør at enheter kan dobbelstables og håndteres på en meget effektiv og kostnadseffektiv måte!

Dette betyr at du kan utnytte lasterommene mer effektivt, redusere antall turer og dermed kutte kostnader betydelig. I tillegg har bedriftene en overveldende mengden strekkfilm som brukes for å sikre gods under transport. Med vårt konsept kan du si farvel til "unødvendig plastavfall".

Vår Returemballasje eliminerer behovet for overdreven bruk av strekkfilm ved å tilby en sikker og stabil konseptløsning for optimalisering av godset! Dette reduserer ikke bare miljøbelastningen, men sparer også verdifull tid og arbeidskraft som vanligvis går med til å pakke og pakke ut varer.

En viktig bærekraftskomponent i vårt konsept er levetiden på konseptet. Med en imponerende levetid på minst 250 tripper (en tripp regnes frem og tilbake), minimerer vi behovet for konstant utskifting av emballasje. Dette reduserer ikke bare kostnader over tid, men bidrar også til å redusere ressursforbruket og avfallsmengden. Derfor gir vårt Smart Returemballasje Konsept deg muligheten til å ta kontroll over din logistikk, redusere kostnader og samtidig bidra til en bærekraftig fremtid.

Spør oss hvordan du kan ta det første skrittet mot en mer effektiv, miljøvennlig og kostnadsbesparende logistikkprosess med vår innovative returemballasje løsning! 

VI HAR REVULUSJONERT RETUREMBALLASJEPROSESSEN

Optimaliser fyllingsgraden og logistikken med IP-Group's banebrytende løsning: Smart Returemballasje. Glem de tradisjonelle metodene som bare tapper lommeboken din og skader miljøet – vi har revolusjonert returemballasjeprosessen.

Vårt Smarte Returemballasjesystem gir deg muligheten til å kutte ned på kostnader samtidig som du bidrar til et bedre miljø. Tenk deg å kunne redusere utgifter mens du tar del i en bærekraftig fremtid. Med IP-Group kan du nå gjøre begge deler.

Spar tid og ressurser med vår tilnærming. Vi gjør returemballasjeprosessen enkel, rask og feilfri. Du vil se umiddelbare resultater i form av økt effektivitet og en sunnere økonomi. Men det stopper ikke der. Ved å velge Smart Returemballasje fra IP-Group, tar du et aktivt valg for miljøet. Vi gir deg muligheten til å redusere ditt karbonavtrykk og være en del av løsningen på miljøutfordringene og "KAST og Bruk" problematikken vi står overfor.

Så hvorfor velge kompliserte, kostbare og miljøskadelige alternativer? Ta det smarte valget med IP-Group's Smart Returemballasje, og opplev en fremtid der suksess går hånd i hånd med bærekraft. Kontakt oss i dag for å finne ut hvordan vi kan hjelpe deg med å spare kostnader, øke effektiviteten og ta del i en bærekraftig fremtid – alt på én gang.

Leiekostnad Pallcontainer 36 mnd

Pallcontainer leie pr. måned fra kr..

Antall Pr stk / mnd
30 stk 93,90 Nkr
60 stk 93,78 Nkr
100 stk 93,65 Nkr
250 stk 93,50 Nkr
350 stk 93,40 Nkr
350 stk > På prosjekt forespørsel

Kontrakt i 36 mnd med restverdi 0. Mva og frakt tilkommer. Tenk sirkulær økonomi! Med IP-Groups hjelp sparer du tid, plass, penger og miljø

Tilbakemelding på Logistikkblogg

Du er velkommen til å dele dine tanker med oss i IP-Group


Dette nettstedet er beskyttet av reCAPTCHA og Googles Personvernregler og Vilkår for bruk gjelder.