LET US ROCK THIS SUMMER

FLEXIBLE EVENT FLOOR

Event Floor
Med IP-Group Event Floor plastgulv får du et unikt konsept som kan dekke utrolig mange bruksområder. De forskjellige variantene, SL Duty Messer & Arrangementer, Light Duty og Heavy Duty, passer utmerket som gulv på steder med mindre høye krav og svært høye krav til belastninger. Lettmonterte og fleksible gulvplater med høy holdbarhet. Gulvplatene er produsert i plast og kan brukes utendørs på alt fra sand og jord til gress. Platenes design gjør de lett monterte uten at stabiliteten blir lidende. Denne fleksibiliteten og styrken gjør at platene passer perfekt for bruk i alt fra messer og arrangementer til lagerhaller og telt og til å bygge midlertidige veier der også tunge kjøretøy ferdes. Gulvene er optimale som beskyttende gulv ved for eksempel events eller større arrangementer.

Geir Vidar Persen, Salgsdirektør IP-Group

Vinner Du-Vinner Vi og Miljøet...

Lean & Green

Miljøforbedringer er god butikk. Det kan ikke bare føre til økonomiske besparelser på opptil 40 prosent, men du kan også nyte goodwill blant ansatte og samarbeidspartnere. IP-Group arbeider for å bedre selskapets strategiske arbeid med miljø- og ressurseffektivitet.

IP-Group Concept

Et strategisk løsningsorientert verdikonsept og forandringsprosess for å innfri utviklingspotensialet i din bedrift knyttet til bærekraftig logistikk

Grønn Innovasjon og Konkurransekraft skaper merverdi for våre kunder

Effektiviseringsgevinsten som oppnås gjennom IPG Concept for våre kunder og partnere blir synliggjort gjennom konseptets 4 hovedfokusområder: Rådgivning, Løsning, Implementering og Miljø. For din bedrift vil gevinsten kunne øke betydelig gjennom mer effektiv utnyttelse av smarte logistiske løsninger, analyser og evalueringer.

Tilbakemelding på Logistikkblogg

Du er velkommen til å dele dine tanker med oss i IP-Group


Dette nettstedet er beskyttet av reCAPTCHA og Googles Personvernregler og Vilkår for bruk gjelder.