MILJØPALL OG MILJØPACK TEST

ØNSKER DU Å TESTE 2 STK MILJØPACK og myPALLET I 1 MÅNED UTEN KOSTNAD?

I IP-Group brenner vi for smarte logistikkløsninger og produkter. Målet vårt er å leve opp til de globale målene og samtidig gjøre kundene våre til vinnere. Det handler egentlig bare om én sak. All luft som fraktes koster. På alle sett og vis. Nå kan du få muligheten å teste 2 stk Miljøpall og Miljøpack i 1 måned uten kostnad (frakt tilkommer) og myPallett som holder styringen på all din transportemballasje. Og kanskje oppleve besparelsen fra første dag! 

Som Salgsdirektør i IP-Group mener jeg at ytteremballasje må ha et betydelig større fokus og løftes opp i den enkelte bedrift. Det handler om store penger, betydelig miljøpåvirkning og arbeidsmiljø. Dette er sjeldent prioritert selv om man har sett en bedret utvikling den senere tid. Man ser bare lastebæreren som et nødvendig onde, en kostnad, og ser ikke potensialet i å gjøre et bevisst valg. Det bør være et smart valg for bedriften å se på dette med tanke på det store besparelsepotensialet og positive miljøeffekt som kan oppnås. Vil du bli en del av Vårt Sirkulær Økonomiske Verdikonsept?

Geir Vidar Persen, Salgsdirektør IP-Group

Alle skal bli vinnere. Du, Vi og Miljøet

Leiekostnad Miljøpall 36 mnd

Miljøpall leie pr. dag

Antall Pr stk / dag
200 stk 0,42 Nkr
350 stk 0,40 Nkr
500 stk 0,38 Nkr
1000 stk 0,36 Nkr
1500 stk 0,34 Nkr

Kontrakt i 36 mnd. Mva og frakt tilkommer. Ikke rart vi sier. Vinner du, Vinner vi og Miljøet!

Miljøpack leiekostnad pr. måned

Miljøpack leie pr. dag

Antall Pr stk / dag
30 stk 2,65 Nkr
60 stk 2,50 Nkr
100 stk 2,35 Nkr
250 stk 2,25 Nkr
350 stk 2,15 Nkr

Kontrakt i 36 mnd. Mva og frakt tilkommer. Tenk sirkulær økonomi! Med IP-Groups hjelp sparer du tid, plass, penger og miljø.

 

Hos oss er du i trygge hender!

Vi tar vare på dine verdier

VÅRES VISJON er å minimere transportkjedens omkostninger i forbindelse med emballasjestyring. VÅRES MISJON er å øke gjenanvendelse av samme emballasjetype. VÅRES MÅL er å skåne naturens ressurser. myPallet vil tilby markedsledende og nåtidssvarende sotware til forenkling av administrative oppgaver med styring og kontroll av transportemballasje. Tillit og transperens er nøkkelord i våre bestrebelse på et langsiktig og troverdig partnerskap med deg som kunde. VI STREBER ETTER ENKELHET. Med utgangspunkt i våres kreative tankesett krever det at vi evner og forstå våre kunders behov og igjennom tett samarbeid å oppnå dette mål og resultat. VI SKAPER BESPARELSER. Klikk og les mer om hvordan.

 

Blir du med på vinnerlaget?

Relasjoner skaper resultater. Det tror i alle fall vi på IP-Group. Som en del av denne filosofi en ser og verdsetter vi alle våre kunder som partnere. Gjennom en tett dialog oppnår vi gjensidig suksess. Eller som vi liker å si: Vinner du, vinner vi. Akkurat som selskapsnavnet vårt antyder, tilbyr vi intelligente smarte optimaliserte pakke og transportkonsepter innen forpakning. Det skal bidra til å oppnå verdiskapning for våre og våre kunders forsendelser, mens det gjennom sin utforming og sammen med våre gjenvinningssystemer vil redusere karbonutslipp. Og du blir med på veien for bærekraftig utvikling og setter ditt fotavtrykk på den sirkulære økonomi. Last gjerne ned PDF Miljøpall Konseptmanual og Returemballasjekonsept.

Book et strategi møte

 

IP-Group AS

Geir Vidar Persen

Salgsdirektør

Mobil: +47 960 49 556

geir.persen@ip-group.no

www.ip-group.no

Ønsker du og teste konseptet?

Send inn dine kontaktopplysninger så tar jeg ta kontakt
Velg mellom totalhøyde 800 mm / 1200 mm

Dette nettstedet er beskyttet av reCAPTCHA og Googles Personvernregler og Vilkår for bruk gjelder.