Returflyt med lastebil logo IPG.jpg.jpeg

EFFEKTIV RETURFLYT

Miljøpallen er utformet for å være en del i en effektiv returflyt. Flyten begynner hos IP-Group. De rette resirkulerbare pallstablene forlater produksjonsområdet uten innpakning eller festestropper. Risikoen for at det skal rase er likevel ikke-eksisterende. Pallstablene tar 40 % mindre lagerplass, og gir mulighet for dobbel stabling. Pallene er distansert for enkel avstabling og friksjonsmaterialet gjør at de ligger trygt mot gaffeltrucken. Legg til at Miljøpallen er 100 % resirkulerbar og at det per i dag er 80NOK/st i pant. 

 

I Produksjon fungerer Miljøpallen utmerket. Rullebånd, kjedetransportører
og pallereoler er ikke noe problem. Hvis logotype og RFID-tags settes på pallen, reduseres svinnet. En annen god ting er at varene ikke skades av spiker og splinter.

 

Fra produksjon til Grossist. Kartonger og varer står stødig og trygt på pallen - friksjonsmaterialet gjør jobben sin. Pallene kan håndtere 1000 kg i pallereoler. 

 

Så kommer varene til Butikken. Pallene er rene og fine, perfekt for varehandel direkte i virksomheten. Overflatelaget på Miljøpallen gjør det både hygienisk og lett å skylle av, og pallens lave vekt gjør det lettere å håndtere. Splinter, spiker og flis forekommer ikke. 

 

Bedriften er til slutt, som ellers nevnt i denne teksten, en vinner i den effektive returflyten. Gjennom 40 % færre returtransporter og 40 % redusert vekt reduseres karbonutslippet med 40 %. En lastepall som utgjør en forskjell!

effektiv-returflytt.jpg

MILJØPACK-LOGISTIKKSYSTEM

Hvis du bruker Miljøpallen og bygger videre til Miljøpack, får systemet en dimensjon på 1200x800mm i base og høyde etter det behov man har og velger. 

 

I retur sendes den stablingsbare Miljøpallen, foldede vegger og lokk. Hver og en sendes på egne pallplasser. De ulike produktdelene i Miljøpack adskilles ved retur for å oppnå en så effektiv returflyt som mulig.

 

En miljøpack 1200x800x800 mm med utgående gods tar i retur 1200x800x180 mm. 

 

Dette betyr at du kan sende ut fire lastebiler og få en lastebil tilbake.

 

Lær mer:

 

nar-fyra-blir-en.jpg

HVORFOR MILJØPACK?

  • Effektiviserer både utflyt og returflyt
  • Beskytter produktene
  • Stablingsbar i transport og lagring
  • Eksponering direkte i butikk
  • Kan separere ulike varer med skillevegger
  • Slipper emballasje
  • Erstatter engangsemballasje
  • Reduserer sløsing med ressurser

 

Miljøpackens vegger kan fås i nøyaktig ønsket høyde. Standard farge er grå, men kan leveres i andre farger ved større volumer.

 

Lær mer om Miljøpack

 

miljopack-2.jpg

MILJØPALLEN

Miljøpallen kom ikke til ved en tilfeldighet. Vi har gjennom hardt arbeide konstruert en pall som skal utgjøre en forskjell. Ikke bare for deg som håndterer den, men også bedriftsøkonomisk og ikke minst miljømessig. 

 

En ny EUR-trepall koster rundt 120 NOK/st. En av våre tilsvarende Miljøpaller koster mer. Kan det virkelig lønne seg? JA! Det er hele tanken med vårt konsept. Alle skal vinne. Du, vi og miljøet rundt oss.

 

Så, i tillegg til at de tre pallestørrelsene, basert på EUR-størrelsen 1200x800 mm, er kompatible med hverandre som Legoklosser, er det store besparelser å hente. På flere plan. Kort sagt snakker vi om 40 prosent færre returtransporter, 40 prosent redusert lagerplass, 40 prosent lavere vekt, 40 prosent redusert karbonutslipp og 100 prosent resirkulering og gjenbruk.

 

Lær mer om Miljøpallen

 

helpall-2.jpg

Digitale publikasjoner