Et lønnsomt returemballasjekonsept for deg og miljøet

IPG Returemballasje

Kan Smart Returemballasje kostnadsredusere dine transporter?

Når naturen får bestemme

Returemballasje & Sirkulær Økonomi

IPG Returemballasjekonsept baserer seg på Den Sirkulære Økonomien inspirert av naturens kretsløp. Kort sagt vil man eliminere avfall og i stedet skape råvarer. I IP-Group elsker vi naturen, så du kan være trygg på at alt vi utvikler, markedsfører og selger på en eller annen måte kan kobles til sirkulære økonomi. Produktene våre designes for å være så miljøvennlige som mulig. Ta våre lastepaller i plast. De er alle laget av 100 % gjenvunnet plast og kan gjenvinnes mange ganger, før de kanskje avslutter livet i et livgivende og isolerende gulvsystem på et avsidesliggende katastrofested i verden. Når det gjelder IP-Groups miljøpaller, så skiller de seg litt ekstra ut. De er nemlig alle laget for å gjøre en forskjell. Gjennom å velge IP-Groups miljøpall oppnår du 40 % færre returtransporter, 40 % bedre stablingsevne, 40 % lavere vekt, 40 % lavere CO²-utslipp, og 100 % gjenvinning og gjenbruk! Er det ikke fantastisk?

Effektiv returflyt

Effektiv returflyt

Effektiviser din utflyt og returflyt

Miljøpallen er utformet for å være en del i en effektiv returflyt. Flyten begynner hos IP-Group. De rette resirkulerbare pallstablene forlater produksjonsområdet uten innpakning eller festestropper. Risikoen for at det skal rase er likevel ikke-eksisterende. Pallstablene tar 40 % mindre lagerplass, og gir mulighet for dobbel stabling. Pallene er distansert for enkel avstabling og friksjonsmaterialet gjør at de ligger trygt mot gaffeltrucken. Legg til at Miljøpallen er 100 % resirkulerbar og at det per i dag er 80NOK/st i pant.

I produksjon

I Produksjon fungerer Miljøpallen utmerket. Rullebånd, kjedetransportører og pallreoler er ikke noe problem. Hvis logotype og RFID-tags settes på pallen, reduseres svinnet. En annen god ting er at varene ikke skades av spiker og splinter. Fra produksjon til Grossist. Kartonger og varer står stødig og trygt på pallen - friksjonsmaterialet gjør jobben sin. Pallene kan håndtere 1000 kg i pallreoler. 

Til sluttbruker

Så kommer varene til Butikken. Pallene er rene og fine, perfekt for varehandel direkte i virksomheten. Overflatelaget på Miljøpallen gjør det både hygienisk og lett å skylle av, og pallens lave vekt gjør det lettere å håndtere. Splinter, spiker og flis forekommer ikke.

Bedriften

Bedriften er til slutt, som ellers nevnt i denne teksten, en vinner i den effektive returflyten. Gjennom 40 % færre returtransporter og 40 % redusert vekt reduseres karbonutslippet med 40 %. En lastepall som utgjør en forskjell!

Miljøpack Logistikksystem

Smart Returemballasje

Hvis du bruker Miljøpallen og bygger videre til Miljøpack, får systemet en dimensjon på 1200x800 mm i base og høyde etter det behov man har og velger. I retur sendes den stablingsbare Miljøpallen, foldede vegger og lokk. Hver og en sendes på egne pallplasser. De ulike produktdelene i Miljøpack adskilles ved retur for å oppnå en så effektiv returflyt som mulig. En Miljøpack 1200x800x1200 mm med utgående gods tar i retur 1200x800x180 mm. Dette betyr at du kan sende ut fire lastebiler og få en lastebil tilbake.

Når 4 blir 1

Hvorfor Miljøpack?

  • Effektiviserer både utflyt og returflyt
  • Beskytter produktene
  • Stablingsbar i transport og lagring
  • Eksponering direkte i butikk
  • Kan separere ulike varer med skillevegger
  • Slipper emballasje
  • Erstatter engangsemballasje
  • Reduserer sløsing med ressurser

Miljøpackens vegger kan fås i nøyaktig ønsket høyde. Standard farge er grå, men kan leveres i andre farger ved større volumer.

Miljøpack Retyrsystem

Veggløsninger

Miljøpallen prisvinneren

Miljøpallen prisvinneren

Miljøpallen kom ikke til ved en tilfeldighet. Vi har gjennom hardt arbeide konstruert en pall som skal utgjøre en forskjell. Ikke bare for deg som håndterer den, men også bedriftsøkonomisk og ikke minst miljømessig.

En ny EUR-trepall koster rundt 120 NOK/stk. En av våre tilsvarende Miljøpaller koster mer. Kan det virkelig lønne seg? JA! Det er hele tanken med vårt konsept. Alle skal vinne. Du, vi og miljøet rundt oss.

Så, i tillegg til at de tre pallstørrelsene, basert på EUR-størrelsen 1200x800 mm, er kompatible med hverandre som Legoklosser, er det store besparelser å hente. På flere plan. Kort sagt snakker vi om 40 % færre returtransporter, 40 % redusert lagerplass, 40 % lavere vekt, 40 %  redusert karbonutslipp og 100 % resirkulering og gjenbruk.

Miljøpall med løsninger

Med IP-Groups hjelp sparer du tid, plass, penger og miljø

Kontaktskjema og informasjon

IP-Group AS

Geir Vidar Persen

Salgsdirektør

Mobiltelefon: +47 960 49 556

geir.persen@ip-group.no

www.ip-group.no


Dette nettstedet er beskyttet av reCAPTCHA og Googles Personvernregler og Vilkår for bruk gjelder.